Betaalbare opslagruimte?

Wij zijn 30% goedkoper dan de concurrent!

Opslagruimte regio Enschede

Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Enschede? Stel je voor, je gaat verhuizen, je hebt spullen die je even nergens kunt laten liggen, maar je vindt het zonde om deze weg te doen. Denk aan meubilair, maar misschien ook verzamelingen die je graag beveiligd opgeslagen wilt hebben. Dan is het prettig als je een plekje hebt waar je alles bij elkaar op kunt slaan. Als je hier gebruik van wilt maken dan kun je denken aan de opslagruimte in de buurt van Enschede. Steeds meer mensen willen hier spullen opslaan, dat komt omdat je hier zowel als ondernemer en als particulier gebruik van kunt maken. Een selfstorage in de buurt van Enschede is een uitstekende oplossing voor al uw spullen.

selfstorage regio Enscede

Selfstorage regio Enschede

Het kan ook zo zijn dat je geen schuur hebt bij de woning en dat je de opslagruimte dan als soort schuur gaat gebruiken. (Oude) fietsen, gereedschap, noem het maar op. Grote en kleine spullen, in de opslag Enschede kun je alles kwijt. De opslag Enschede is een zeer goede keuze want er zijn formaten opslagruimtes te huur, variërend van 4m3 tot 61m3 en voor een voordelig tarief.

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE!
Selfstorage Hengelo Blox opslag
Boxmaat Per maand Per maand
1m3 €4 €5
3m3 €19 x
6m3 €27 €32
9m3 €42 €47
12m3 €50 €55
18m3 €64 €69

wij hebben ruimtes tot wel 42m3!

Bel ons: 074-2590288

Weer volop ruimte beschikbaar!

Altijd gratis aanhanger

Met je eigen sleutel

Hardstikke voordelig

24/7 bewaakt

Opslagruimte voor werk of privé

Bij het opslagruimte huren Enschede maakt het niet uit of je hier privé of zakelijk gebruik van wil maken. Je krijgt namelijk een eigen sleutel en pincode en op deze manier kun je bij je eigen spullen. Dit kan zeven dagen per week tussen 6.00 uur in de ochtend en 23.00 uur in de avond. Dit is dan ook de tijd dat je spullen kunt brengen maar ook weer op kunt halen. Het is goed dat je nu ontdekt hoe goedkoop het is en welke voordelen het je allemaal kan geven. Je kunt de spullen nu opslaan en reken er maar op dat je daar geen spijt van gaat krijgen. Als je je huis een beetje op wil ruimen is het opslaan van spullen ook een ideale keuze, maak dan nu gebruik van opslagruimte huren Enschede en de voordelen ontdek je meteen. Particulier en zakelijk, alles wordt snel ontdekt wanneer je hier de keuze maakt voor de opslagruimte. Iedereen heeft toch wel spullen om op te slaan, dingen die in de weg zijn maar die je liever nog niet weg wil doen? .

Voordelige leverancier, kies er nu voor

Als je goedkoop spullen op wil slaan dan ben je goed bij opslagruimte Enschede. Een unit van 1 m2 kost nu namelijk slechts €4,- in plaats van €10,-. Dat is toch een flinke prijsverlaging en als jij spullen op wil slaan, kies hier dan nu voor. Goed vervoer is ook belangrijk bij het opslaan van spullen, je kunt hier als je spullen op gaat slaan ook kiezen voor een gratis aanhanger. Deze heb je namelijk gratis tot je beschikking, is dat nou niet ideaal bij opslag Enschede? Voordelig, goedkoop en servicegericht, daar kun je gebruik van maken als je kiest voor opslagruimte in de regio Enschede. Je kunt nu een opslagruimte huren in Hengelo en zelf de voordelen ervaren, maak daar maar eens gebruik van als je graag wil weten wat je mogelijkheden zijn.

Goed bereikbare opslagruimte huren

Gelegen aan de Zaagstraat 15 in Hengelo staat een indrukwekkend pand waar u opslagruimte kunt huren. De opslagruimtes zijn bereikbaar via een drive-in. Opslagruimte huren via Selfstorage Hengelo heeft dus als voordeel dat u altijd droog uw spullen kunt in- en uitladen.

Aarzel niet langer. Kies ervoor opslagruimte te huren bij Selfstorage Hengelo!

Selfstorage Hengelo