Grote opslagruimte huren

Wanneer u geconfronteerd wordt met de uitdaging van het opslaan van grote hoeveelheden spullen, bieden de grote opslagboxen van SelfstorageHengelo de perfecte oplossing. SelfstorageHengelo biedt verschillende maten opslagruimtes aan om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. De mogelijke ruimtes zijn:

  • 30 m³
  • 36 m³
  • 42 m³

Deze boxen zijn ideaal voor mensen die verhuizen, bedrijven die hun voorraad willen opslaan, of iedereen die behoefte heeft aan aanzienlijke opslagruimte.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE
Selfstorage Hengelo AllSafe Miniopslag Shugard
Hengelo
Box Per maand Per maand Per maand
30m3 €95 €185 €154
36m3 €115 €179 nvt
40m3 €130 €232 €201

Meer info: info@selfstoragehengelo.nl
Bron:
opslagprijzen.nl 2023

Maximaliseer uw opslagcapaciteit

Deze grote opslagboxen bieden niet alleen genoeg ruimte voor al uw bezittingen, maar zorgen ook voor een georganiseerde en efficiënte opslag. De ruimte die u ter beschikking staat is optimaal voor het opbergen van grote meubelstukken, volledige kantoorinrichtingen, of zelfs voertuigen. U kunt de opslagbox ook gebruiken om verhuisdozen in op te slaan. In dat geval adviseren wij om gebruik te maken van kwalitatieve verhuisdozen, zodat er efficiënt gebruik kan worden gemaakt van de hoeveelheid ruimte.

Goed bereikbare opslagruimte in Hengelo

Ik huur aan de Zaagstraat 15 in Hengelo en de opslagruimtes zijn bereikbaar via een drive-in. Ideaal. Marcelo van Bommel

Oldenzaal

Betaalbaar

Voor mijn bedrijf heb ik ruime opslagruimte nodig. Dagelijks kom ik spullen halen en brengen en vindt het erg betaalbaar! Bedankt. Thije Pasmans

Hengelo

Ook kleinere opslagruimtes te huur

Bij Selfstorage Hengelo huur ik een kleine box voor mijn archief. Ondanks dat ik maar betaal voor paar m3 kan ik er super veel in kwijt! Cindy van Dam

Hengelo

Uw bezittingen, onze zorg

We verzekeren de veiligheid van uw eigendommen met geavanceerde beveiligingssystemen en persoonlijke toegangscodes. U kunt met een gerust hart uw spullen achterlaten, wetende dat ze beschermd zijn tegen diefstal en schade.

Flexibele huuropties voor uw behoeften

Onze huurvoorwaarden zijn ontworpen om u maximale flexibiliteit te bieden. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke opslagoplossing of een permanente opslagruimte, bij SelfstorageHengelo vindt u een huuroptie die past bij uw behoeften.

Een slimme keuze voor grote opslagbehoeften

Kies voor onze grote opslagboxen en ervaar het gemak van het hebben van voldoende ruimte voor al uw spullen. Onze faciliteiten zijn gemakkelijk toegankelijk en bieden een veilige en betrouwbare opslagoptie voor al uw opslagbehoeften.